Sponsors en Partners van deze expeditie Nolet Distillery

Eerdere berichten

2 juni: Weer op zeeniveau, expeditie ten einde

Weer op zeeniveau, expeditie ten einde

Door: Katja

Vrijdagmiddag 30 mei juni landden wij op Schiphol. Een overdaad aan zuurstof en het welkom door intimi maakten dat dit voelde als een warme douche. We zijn terug van de Manaslu. Weliswaar zonder top (en dus enigszins teleurgesteld), maar gezond en wel. En dat is veel waard! Ook is de 7700 meter die we bereikten wel degelijk van waarde: nooit kwam een Nederlander hoger op deze berg. Maar misschien nog veel belangrijker, is de ervaring die we rijker zijn geworden.


Niemand neemt ons af wat we de afgelopen tien weken samen beleefden. Via onze verhalen en de foto’s hebben we geprobeerd jullie hiervan een beetje deelgenoot te maken.

‘Geacclimatiseerd op zeeniveau’ zijn we nog niet volledig en het was even wennen aan de files waarin we onvermijdelijk terecht kwamen. Vooralsnog is het vooral genieten van alle luxe: de douche, de krant, de overdaad aan zuurstof en het heerlijke eten. Thuis of bij familie. Menno verhuist volgende week namelijk naar Zwitserland waar hij in Wallis een nieuw leven begint. Henk, Niels en Miriam pakken de draad van hun werk direct weer op. En ik ga op zoek naar een nieuwe interim-opdracht en me verder beraden over de invulling van mijn werk voor de komende jaren.

Het project van deze expeditie is in ieder geval ten einde. Het was een intensieve tijd. Wij danken alle partners en sponsors voor het vertrouwen, de samenwerking en de daadwerkelijke ondersteuning. Zonder partners en sponsors geen expeditie!

Tot slot dank aan jullie, de lezers van deze site, voor de interesse en persoonlijke woorden via het gastenboek en/of de mail! Voor ons was dat de slagroom op de taart.

Hartelijke groet,

Miriam, Menno, Niels, Henk en Katja


Andere berichten


Meer nieuws