Sponsors en Partners van deze expeditie Nolet Distillery

Eerdere berichten

9 maart: Laatste trainingsrondje

Laatste trainingsrondje

Door: Menno

Oeilala! Het begint spannend te worden. Nog minder dan twee weken en we zitten in het vliegtuig richting de Himalaya.
Zoals gewoonlijk gaan die laatste dagen gepaard met de nodige stress.
Heeft iedereen echt álles ingepakt? Zitten de zware expeditie-schoenen wel goed? Zijn de juiste medicijnen binnengekomen? En gaat er voldoende espressokoffie mee?


Om de laatste dingetjes te bespreken, kwamen we vandaag met het voltallige team nog een keertje bij elkaar.
Uiteraard werd er eerst een eindje hardgelopen door de Amersfoortse bossen.
Ondanks de regen. Of juist vanwege de regen! Om de (met Weleda ingesmeerde) gezichten nog even een keertje bloot te stellen aan gure omstandigheden. Kunnen ze alvast wennen.
Ikzelf kon gelukkig een goede smoes aanleveren om me niet helemáál drijfnat te laten klatsen. Een van mijn vier camera's die ik straks mee neem, moest nog aan een kleine weer-en-wind-test worden onderworpen.
En wat mijn conditie betreft: de afgelopen twee weken trof ik in de Alpen op mijn eigen wijze voorbereidingen. In de Franse Alpen bond ik de latten onder en al freeridend pompte ik mijn bovenbenen lekker op.
Daarna natuurlijk uitgebreid eten met vrienden, opdat ook de straks op hoogte o-zo-nodige vetreserves paraat zijn. Over eten gesproken: Niels tovert nog maar eens een grote pan snert op tafel als afwisseling op de in overvloed gesponsorde Lions, Kitkats en energybars.
Om ons vervolgens netjes voor de camera op te stellen. Leuk stel he. En zoals je ziet: we zijn er klaar voor!


Andere berichten


Meer nieuws