Sponsors en Partners van deze expeditie Nolet Distillery

Eerdere berichten

7 maart: Expeditiebagage vertrokken

Expeditiebagage vertrokken

Door: Katja

Ik kon eigenlijk al een paar dagen mijn kantoor nauwelijks meer fatsoenlijk binnenkomen, omdat het een soort opslag was geworden voor de expeditiematerialen. Het kwam dus goed uit dat ik geen externe afspraken had staan deze week. Gisteren zijn de laatste tonnen gepakt en is het aantal tussendoortjes/’bars’ geoptimaliseerd op ieders smaak. Op de valreep kwam afgelopen dinsdag nog een tent binnen van Mountain Hardwear, gisteren arriveerden de donssloffen en -wanten voor Miriam. En een slaapzak voor mijzelf. Dat is wat je noemt Just In Time. Alles binnen, joehoe!


Vanmorgen was ik zo vroeg wakker dat ik er maar om half zes uit ben gegaan. Zo kon ik de medicijnen nog uitzoeken en lukte het om een deel bij de vrachtbagage in te pakken. Henk heeft vanmorgen alles – 31 colli met een totaalgewicht van 575 kg – naar Schiphol gebracht. Via VCK Air werd alles weer super afgehandeld. Echt plezierig, als je al een paar keer eerder hebt samengewerkt met partners, dat schept een band.

Één ding staat vast: onze expeditietonnen zijn niet te missen met onze expeditielogo’s en de oranje nummers die Henk er zo kundig op heeft gespoten. Nu nog duimen dat alles goed en wel aankomt. Dan kunnen we straks gezamenlijk mee aan de slag. Wat heb ik daar een zin in!


Andere berichten


Meer nieuws