Sponsors en Partners van deze expeditie Nolet Distillery

Eerdere berichten

5 maart: Voorbereidingen in volle gang

Voorbereidingen in volle gang

Door: Katja

Het startsein voor een nieuwe expeditiesite! We, en dat zijn Miriam, Menno, Henk, Niels en ik, vertrekken op 22 maart richting Nepal om de Shisha Pangma (8013 m) te beklimmen. Eerst maken we een trektocht in het Everest-gebied ter acclimatisatie en daarna volgt het vertrek naar 'onze achtduizender' in Tibet.
We hebben nog twee weken te gaan voor vertrek en de voorbereidingen zijn dan ook in volle gang. Op het moment staat alles in het teken van de expeditievracht die aanstaande vrijdag vertrekt.
Niels en Miriam kwamen afgelopen zaterdag de persoonlijke bagagetonnen naar 'verzamelpunt Okkenbroek' brengen. De spullen van Menno staan al wat langer bij ons thuis: hij heeft het uitstekend voor elkaar en is nog aan het skiŽn, trainen en genieten in de Alpen. Goede timing dus! Dat neemt niet weg dat veelvuldig heen en weer wordt gemaild en gebeld om de laatste logistieke zaken tot in de puntjes af te stemmen.


De afgelopen maanden hebben wij ons als team goed kunnen voorbereiden. Diverse malen kwamen we bij elkaar om zaken door te spreken. Maar ook werd gewerkt aan teambuilding en is getraind, zowel in Nederland als in de Alpen.
Kortom: we zijn er zolangzamerhand klaar voor om de uitdaging aan te gaan: met zín vijven een prachtproject maken van het beklimmen van de Shisha Pangma.

Deze expeditie wordt wederom mogelijk gemaakt door diverse sponsors. Reeds nu is een woord van dank op zijn plaats, zeker aan de trouwe partners met wie het een voorrecht is om wederom samen te werken.

De expeditieberichten op deze site zullen door de verschillende teamleden worden geschreven, afwisseling en lezenswaardigheid dus gegarandeerd! Bovendien beschikken wij met Menno in ons midden over een kei als het gaat om de fotoís. Behalve voor prachtige beelden zal fotograaf Menno Boermans voor de perscontacten zorgdragen.


Andere berichten


Meer nieuws